Vem vare som kasta?!?!

Var nere på stan för att shoppa till mig ett glatt humör, och jaa min vänner det funkade! Kom hem med världens mysigaste tröja, den är sååå mysig. Haha jag är typ kär i den fast den är en enkel jävla tröja. Ett linne och ett par chinos dock är jag lite osäker på byxorna. Kanske slänger upplite bilder, men när jag säger så brukar det oftast inte hända, synd för er!

Har lagat mat till min familj och väntar på att de ska komma hem för jag HATAR att äta själv. Det är så..så..ensamt skulle jag nog kunna beskriva det. Plus att är beroende av att ha folk runt mig. Jag misslyckades rejält med riset, jag skullekunna mata en hel armé haha. Jag antar att nästa gång läser jag på baksidan av påsen!

Vacker bild med utsmetat läppstift ♥

Värt liv!

Jag har panik, ren jävla facking panik! Mina facebook funkar inte som den ska! Jag kommer knapp in och jag kan inte kolla runt, inte se uppdaterade statusar och jag inser hur jävla sorgligt mitt liv är! En hård och sann verklighet..

"Hej.. mitt namn är Emelie och jag är beroende av facebook.."
"HEJ EMELIE!"

detta måste få ett slut, det kan inte fortsätta så här! Jag ska skaffa mig ett liv!..

.. ska bara kolla facebook snabbt..


Hehehe

"Kalla mig Lillefot!"



HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Detta måste ju vara en av de FULASTE bilderna på mig någonsin! Jag ser verkligen ut som dinosaurien LilleFot i Landet för länge sedan! Kommer ni ihåg dom filmerna? Jag älskade dom när jag var liten och det satte ju tydligen sina spår i mitt utseende!



Emelie?


Vimsig och trött!

Tjabba!
Idag var det jobb som stod på schemat, står även på schemat imorgon! pengar rullar in som de ska

Jag går igenom någon form av identitetskris just nu, en positiv sådan så ni behöver inte vara oroliga! ingen bryr sig. Tydligen kan det ha med tatueringen att göra, genom går man en yttreförändring så gör man även en innre. Kom igen, låt mig bli rockstjärna!


.

Sitter och undrar hur jag kom på lösenordet till min blogg, helt jävla random och att jag lyckas komma ihåg det är ett under!

Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på 30 seconds to Mars!♥

såå fuckingjävla trött!

Hej och hopp alla glada! det är inte jag!

Jag är trött och gnällig, nästan pmsig trotts att den perioden är över. Men vafan jag är kvinna jag kan skylla på mina hormoner när jag vill och just nu tänker jag göra det! Inget går som jag vill, blev tillsagd av grannen att jag smäller för högt i dörren, jag tvättade klockan 7 imorse och försökte sova medans maskinerna var igång (det gick inte), jag försöker få tag på en jävla skrivare men det får jag inte, jag försöker få tag i folk som inte svarar, och jag är fett jävla uttråkad! 

Nej nu ska jag dricka fanta♥





...

Varför har mina föräldrar bestämt sig för att sluta tvätta åt mig? Jag har inget att ha på mig så jag måste upp vid halv 7 imorgonbitti  för att den enda tvättiden jag kunde ha imorgon var den som var klockan 7! Detta är inte okej, vad har jag gjort för att förtjäna detta? De håller på att sluta med allt som de har gjort åt mig under åren.
"Du är vuxen Emelie ta ansvar!"
Visst, jag kan vara ansvarsfull, när jag vill och känner för det. Men jag varken vill eller känner för det imorgon klockan 7. Varför är jag ingen bortskämd liten snorunge?

Pic



It's called "Bakistime"!

Hejsvejs alla goa och glada!

Har inte kunnat uppdatera för jag har vart upptagen med att ta fram rockstjärnan i mig.. höhö!
Nejmen utgången i onsdags med Beata var härlig, mission completed!
Sen drog vi till BJ på torsdagen, äckligt mycket folk. Vi hade fullt upp att hålla oss vid liv. Och Beata kommer nog aldrig förlåta mig för jag sa till henne att ta på sig platta skor.
Upp dagen efter för att jobba, vilket gick grymt bra! :D Jag är kung! Plus att min arbetskollega lär mig thailänska så snart kommer jag skriva inlägg på thai för att jag har en känsla av att min blogg kommer bli så stor att den når enda bort till Thailand!
Drog hem och tog mig en välbehövd dusch, nazty! Nej men jag var ganska fresch! Drog iväg med Amanda och gänget till någon jonte som bodde.. hmm.. aja han bodde någonstans iallafall! Vi drog sen till Teater där det vaknades kvalskiva, soooooooooooooon så kommer jag stå där gått ut och inte ha en jävla aning om vart jag ska ta vägen :D jippie!

Jag kan sammanfatta dessa utgångar som något av de roligaste, konstigaste utgångar på länge haha.

Igår vaknade jag bakis som satan, men jag och syrran körde bakischill på balkongen och det hjälpte mot min bakishet (?). Ni brhöver 1 cola, ett påskägg, sol, enbalkong och sköna människor som jag och syrran, voila!

Drog till mamma och körde påskfirande med räkor, ost och kex. YUMMIE! Kollade på den mest värdelösa filmen någonsin så jag och mamma slösade bort ca 2 timmar av vårat liv. Jossa sov..

Nu sitter jag här och skriver ett långt jävla inlägg som ingen av er bryr sig om..



Hittade den här gamla godingen Lollo och jag med våra krull SEXY!

RSS 2.0